CHEFF KEBAB

CHEFF KEBAB Cheff Kebab

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 861 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Cheff Kebab. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 21:21 De eerste keer dat een haar in het eten zat Dit is not done Absoluut niet hygienisch
21 sep 2022 om 19:29 Super overheerlijk lekker en snelle levering
19 sep 2022 om 10:22 We hebben veel betaald en uiteindelijk moeten weggooien omdat we duidelijk hebben vermeld dat we allergisch zijn tegen groenten (wegens ziekte), en toch werden er heel veel groenten zoals sla en ajuin en worteltussen het broodje gedaan.
19 sep 2022 om 0:11 Eten was koud toen het aankwam, heeft een uur langer geduurd! Cheff kebab kan lekker zijn maar dit ging er grandioos over.
18 sep 2022 om 20:55 heel lekker eten , maar heel onbeleefd aan de telefoon als ge informatie vraagt ik bel de 1ste keer na een half uur en dan zou het eten bijna klaar zijn , na 40 minute bel ik terug zijn ze er nog ni eens aan bezig en smijten ze de telefoon neer!!
7 sep 2022 om 10:08 Zoals steeds heel lekker en snel geleverd.
26 aug 2022 om 9:25 Zeer snelle levering
21 aug 2022 om 23:11 Was goe
13 aug 2022 om 23:12 Pizza Belgiƫ was heel lekker is herhaling vatbaar levering was zeer snel
3 aug 2022 om 16:00 Vreemde kapsalon kebab met pepers op de kaas waardoor de kaas pittig was. De saus wordt ook niet tussen de frieten en kebab gedaan, maar krijg je in een apart potje. Niet handig met de kaas erop, dus droge friet en kebab. Laatste keer hier besteld.
2 aug 2022 om 2:21 Geleverd op aangegeven tijdstip. Kebab lekker en warm Super lekkere looksaus En echte pikante sambal. Feta lekker smeuig Ananas sappig en zoet
26 jun 2022 om 1:24 Super lekker