CHEFF KEBAB

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1055 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Cheff Kebab. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 8:18 Om 16u30 bestelling gedaan en om 19u30 pas aangekomen. Ik had om 18u gebeld en kreeg te horen dat het onderweg was. Toen het uiteindelijk aankwam was het niet warm meer. Of meer personeel of stoppen met take away.
25 feb 2024 om 20:18 Om 17u besteld en om 20u15 ons eten gekregen.
25 feb 2024 om 19:51 Pizza werd 90 minuten te laat geleverd en was koud.
18 feb 2024 om 21:05 Levering was meer dan 40 min dan aangegeven. Was ook met de fiets, eten was koud. Nooit meer!
17 feb 2024 om 21:11 Super lekker!
17 feb 2024 om 19:40 40 minute later dan bezorgtijd maar wel heel lekker
16 feb 2024 om 11:18 Drinken niet bij, wel betaald , pizza trekt op weinig
15 feb 2024 om 7:30 Veel te laat en dus koud eten Heel slechte ervaring
11 feb 2024 om 18:54 Ik kreeg deze mail om een beoordeling te geven eerder dan dat ik mijn eten had.. al langer als 2uur aan het wachten..
10 feb 2024 om 15:14 Mmmm twas lekker en optijd geleverd.
10 feb 2024 om 8:22 Was zeer vettig
10 feb 2024 om 0:28 Snelle en vriendelijke levering, daar kan ik niets van zeggen, echter was mijn pizza margharita veel te hard gebakken en had voor extra kaas betaald maar deze zag ik jammer genoeg niet liggen :(. Dus mijn eerste ervaring was jammer genoeg niet zo goe